Nerpel Nikoletta vagyok, fotós, retusőr, grafikus.
Leányfalun élek a férjemmel és két gyönyörű szibériai cicánkkal. Szeretek kirándulni, túrázni, imádom a hegyeket és a tengert. Ha az időm és a pénztárcám engedi megmászom Madeira legmagasabb pontját, vagy pánikolok egy dzsungelben a tányér méretű pókok miatt. Az élet rövid, igyekszem a legtöbbet kihozni belőle. A lehető legtöbbet szeretném látni, érezni, átélni.
Természetesen bárhol is járok a fényképezőgépem mindig velem van, mert szenvedélyesen szeretek fotózni. Mindegy mit, bármilyen témában el tudok mélyedni, bele tudok szeretni. Egy közönséges varrótű is lehet csodálatos a megfelelő fények mellett. 
A legtöbbször divatfotózással kapcsolatban keresnek, de gyakran fotózom portfóliókat, esküvőket, zenekari promóciós anyagokat, zenész portrékat, üzleti portrékat. Bármilyen témában is van szükséged rám, abban biztos lehetsz, hogy maximálisan azon leszek, hogy megvalósítsuk az elképzeléseidet, sőt, szárnyaljuk is túl azokat.
A szakmában eltöltött évek alatt számos kedves, profi, megbízható kollégát ismertem meg, így igény szerint a teljes fotózást megszervezem: modell, fodrász, sminkes, stylist, helyszín, kellékek.

Back to Top